4 portioner
Insåg att jag glömde att ha i den frusna mangon på bilden :) |
1 purjolök
1 röd paprika
1 buljontärning (gärna hönsbuljong)
2 dl vatten
3 dl havregrädde 13% (eller kokosgrädde om ni inte tål havregrädde)
1 tsk sambal olek
3 msk mango chutney
1 paket frusen mango i bitar
salt och peppar
(vitlökspulver)
Skär kycklingen i bitar och bryn i stekpanna med salt, peppar och ev vitlökspulver. Smula ner en buljongtärning, vatten och sambal oelek i en kastull lägg ner kycklingen. Låt puttra i ca 15 min. Strimla paprikan och purjolöken. Rör ner det i kastrullen tillsammans med havregrädde och mango chutney. Låt puttra några minuter till. Häll ner mangon i grytan och låt bli varm. Smaka av med salt och peppar.
Servera med jasmine ris.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar