söndag 23 september 2012

Mango- och jordgubbspaj utan vetemjöl och mjölk

Den här pajen är en riktig höjdare! Denna paj gjorde jag till Mattheos 2 årskalas, serverade med Oatlys vaniljvisp. Mums!!

4 portioner

200 g fryst mango
200g frysta jordgubbar
1 lime (funkar bra att vara utan också)
100 gram carlshamns mjölkfria margarin
1 dl kokos (går bra utan)
1,5 dl lailas gula mjölmix (utan vetestärkelse)
1,5 dl havregryn
1 dl socker
2 tsk vaniljsocker
1/2 tsk bakpulver

Sätt ugnen på 200 grader


Lägg mango och jordgubbar i en pajform, riv av skalet på limen över mangon och jordgubbarna, strö på hälften av kokosen.
Smält margarinet, blanda mjölmix, havregryn, kokos, socker, vaniljsocker och bakpulver i en bunke och rör ner margariner.


Grädda i ugnen i ca 25 minuter.


Servera med Oatys vaniljvisp eller Oatlys vaniljglass.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar