Jag utgick från mitt andra muffinsrecept men gjorde om lite grann.
ca 18 muffins normalstora muffins.
0,5 msk fiberhusk
100 g Carlshamns mjölkfriamargarin
2 tsk noegg
3 msk vatten
1,5 dl socker
2 tsk vaniljsocker
2 tsk bakpulver
1 nypa salt
2 dl rismjöl
2 dl majsmjöl
1 banan
1 näve frysta hallon
200 grader
Blanda havregrädde och fiberhusk i ett kärl, låt svälla 5-10 min.
Smält det mjölkfria margarinet i en kastrull. Blanda noegg och vatten i en bunke. Tillsätt socker och vispa ihop. Häll i havregrädden och fiberhusken i bunken och vispa med elvisp.
Blanda de trorra ingrediensera och häll sedan i bunken, vispa med elvispen.
Skiva bananen tunt och lägg i muffinssmeten, häll i en näve frysta hallon. Kör med elvispen så att allt blandar sig.
Klicka i muffinsformar och grädda i ugnen 15-18 minuter.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar